Contemporary nutrition: A functional approach Wardlaw, Gordon M.  

Contemporary nutrition: A functional approach

Loại tài liệu: Tài liệu giấy - SH:Sách, chuyên khảo, tuyển tập

Tác giả: Wardlaw, Gordon M.

Nhà xuất bản: McGraw-Hill

Năm xuất bản: 2013

Tóm tắt nội dung

Completely revised and up-to-date with MyPlate, Healthy People 2020 and Dietary Guidelines for Americans, 2010, Contemporary Nutrition: A Functional Approach is an alternate version of Wardlaw-Smith's Contemporary Nutrition, 9e. While Contemporary Nutrition: A Functional Approach shares the recognized strengths of the ninth edition, it offers a unique approach to the coverage of vitamins and minerals. It departs from a traditional presentation by instead organizing vitamins and minerals within the context of physiological functions and the health conditions they influence. The text will provide students who lack a strong science background the ideal balance of reliable nutrition information and practical consumer-oriented knowledge. With their friendly writing style, the authors act as the student's personal guide to dispelling common misconceptions and to gaining a solid foundation for making informed nutrition choices.

Mã ngôn ngữ:eng
Chỉ số phân loại:612.3
Tác giả:Wardlaw, Gordon M Collene, Angela L Smith, Anne M
Thông tin nhan đề:Contemporary nutrition: A functional approach
Xuẩt bản,phát hành:New York. McGraw-Hill 2013
Mô tả vật lý:709p.
Từ khóa:Nutritionv
Mật khẩu:

(Yêu cầu có hiệu lực trong vòng 02 ngày kể từ ngày gửi yêu cầu)

TỪ KHÓA