Tìm kiếm nâng cao
Loại tài liệu: Tài liệu giấy - SH:Sách, chuyên khảo, tuyển tập
Tác giả: Grumezescu, Alexandru Mihai
Nhà xuất bản:
Năm xuất bản: 0
This volume delves into the utilization of both natural and synthetic polymer-based nanoparticulate systems, including proteins, lipids, carbohydrates, and other biopolymers, to enhance the delivery and efficacy of nutraceuticals. It also addresses the potential side effects associated with nanoparticle carriers, providing a balanced perspective on the benefits and challenges of nanotechnology in food applications.
008 ## 201216s VN a 000 0 vie d
041 ## $aeng
044 ## $aUS
100 ## $aGrumezescu, Alexandru Mihai
245 ## $aNutraceuticals:Nanotechnology in the Agri - Food Industry, Volume 4
260 ## $aAmsterdam...: Elsevier/Academic Press, 2016
300 ## $a861p.
653 ## $aCông nghệ cao
653 ## $aThực phẩm chức năng
900 ## 0
911 ## Đỗ Thị Thanh Lương
925 ## G
926 ## 0
927 ## SH:Sách, chuyên khảo, tuyển tập
Tổng số bản:
Tổng số bản rỗi:
Tổng số đang đặt chỗ:
ĐKCB:
(Yêu cầu có hiệu lực trong vòng 02 ngày kể từ ngày gửi yêu cầu)
Công nghệ cao Thực phẩm chức năng