Drying Technologies In Food Processing

Loại tài liệu: Tài liệu số - Giáo trình và Tài liệu tham khảo / Bộ sưu tập: Điện

Tác giả: Xiao Dong Chen, Mujumdar, Arun S.

Nhà xuất bản: Blackwell Publishing

Năm xuất bản: 2008

Tải ứng dụng tại các liên kết sau để xem đầy đủ tài liệu.

Tóm tắt nội dung

Drying is by far the most useful large scale operation method of keeping solid foods safe for long periods of time, and is of fundamental importance in most sectors of food processing. Drying operations need to be precisely controlled and optimized in order to produce a good quality product that has the highest level of nutrient retention and flavor whilst maintaining microbial safety. This volume provides an up to date account of all the major drying technologies employed in the food industry and their underlying scientific principles and effects. Various equipment designs are classified and described. The impact of drying on food properties is covered, and the micro-structural changes caused by the process are examined, highlighting their usefulness in process analysis and food design. Key methods for assessing food properties of dried products are described, and pre-concentration and drying control strategies are reviewed. Thermal hazards.

Ngôn ngữ:eng
Tác giả:Xiao Dong Chen, Mujumdar, Arun S.
Thông tin nhan đề:Drying Technologies In Food Processing
Nhà xuất bản:Blackwell Publishing
Loại hình:Giáo trình và Tài liệu tham khảo / Bộ sưu tập: Điện
Mô tả vật lý:351p.
Năm xuất bản:2008

Sử dụng ứng dụng Libol Bookworm quét QRCode này để mượn và đọc tài liệu)

(Lưu ý: Sử dụng ứng dụng Bookworm để xem đầy đủ tài liệu. Bạn đọc có thể tải Bookworm từ App Store hoặc Google play với từ khóa "Libol Bookworm”)