Tìm kiếm nâng cao
Loại tài liệu: Tài liệu số - EBook
Tác giả: Herta Xiegler, Erich Ziegler
Nhà xuất bản: Wiley New York
Năm xuất bản: 2007
Tải ứng dụng tại các liên kết sau để xem đầy đủ tài liệu.
The demand for flavourings has been constantly growing over the last years as a result of the dramatic changes caused by an increasingly industrialized way-of-life: The consumer is attracted to taste experiences which are not only pleasurable, interesting, exciting and new, but also combine convenience with today’s expectations of a healthy, well-balanced life-style. In this second revised and updated edition, the book once again draws on the expert knowledge of more than 40 contributors with backgrounds in both industry and academia to grant a comprehensive overview of the production, processing, composition and application of various food flavourings.
Sử dụng ứng dụng Libol Bookworm quét QRCode này để mượn và đọc tài liệu)
(Lưu ý: Sử dụng ứng dụng Bookworm để xem đầy đủ tài liệu. Bạn đọc có thể tải Bookworm từ App Store hoặc Google play với từ khóa "Libol Bookworm”)